Elijah Donnell, Eengin Akyurt, Unsplash

Flickor som sväljer

Cunnilingus-teknik: hur man perfekt behärskar “kärleksspråket”

Ofta ägnas minst tid åt att diskutera ett intimt ämne i ett förhållande. Det kan finnas många anledningar till detta: ovilja att möta sanningen, förlägenhet, brist på förtroende för deras förmågor, rädsla för att förolämpa en partner. Men på grund av sådana utelämnanden uppträder problem, vars lösning kan leda till obehagliga konsekvenser fram till avsked..

Hur kan man övertala en tjej att ta en avsugning? Denna fråga ställs av hundratusentals män runt om i världen, och de hittar inte alltid svar. Det verkar som om ditt förhållande redan har gått över till scenen för horisontell underhållning, så kan det inte prata om någon förlägenhet. Men problemet är att ofta killar själva gör grova misstag när de kommunicerar med sina passioner, och därför lyser de inte bara oralsex utan också allvarliga relationer.

Vad ska jag göra för att hon sa ja? Hur inte bli en upptagen pervers i hennes ögon? Och vilka små saker gör många helt enkelt inte uppmärksamma, även om de är viktiga för att vinna hennes tjänst och bokstavligen sätta henne på knä? Allt detta och mycket mer hittar du i vår artikel.

Tio “ja” svar

Om du redan funderar på hur du ska introducera din själsfrände till en värld av stort sex och lära dig grunderna för avsugning, glöm inte den banala respekten för henne. Kom ihåg: alla tjejer älskar denna process, och de som inte älskar, vet helt enkelt inte hur eller är generade över att erkänna det. Faktum är att det i oralsex är något spännande, kraftfullt och primitivt, det får damen att känna sig som en svag tjej i händerna på en oförskämd och passionerad älskare. Detta betyder dock inte att du behöver bete dig som ett djur..

1. Hygienregler

Om din pojkvän skulle vara i hennes mun, skulle det vara trevligt att ordna honom. Den ruttna lukten av otvättade könsorgan och täta snår ger lite uppmuntran till upphetsning. Det är inte nödvändigt att raka all vegetationen, men penis själv måste vara fri från hår så att flickan inte upplever obehag. Och naturligtvis bör allt glittra av renhet och doft av tvål / gel / schampo.

2. Läckra smörjmedel

Ätbara smörjmedel är mycket praktiska och kan hjälpa till att minimera obehaglig eftersmak i munnen. Det kan användas inte bara under en avsugning, utan också vid cunnilingus-ögonblicket, med vilken du verkligen kommer att tacka din passion. Välj de smaker som hon gillar och hon kommer att arbeta ännu hårdare på din “jadekärna”.

3. Korrekt tacksamhet

Vill du att hon inte bara ska gå med på att tjäna dig en gång utan också att göra det själv fortlöpande? I det här fallet kan du säga “tack” korrekt. Som nämnts ovan skulle det bästa alternativet vara cunnilingus, vilket verkligen måste sluta med en orgasm. Efter en sådan tacksamhet kommer hon själv att krypa in i dina byxor..

Bara tre enkla regler gör att du kan rädda dina nerver, rädda dig från anspråk och förbittring och också uppnå vad du vill på kortast möjliga tid. Sammanfattningsvis – var ren, försiktig och tacksam, så ökar dina chanser att få en orgasm från hennes ömma mun avsevärt.

Hur man inte gör

Nu är det värt att gå vidare till det mest pressande ämnet – vad kan en kvinna avstänga en gång för alla från oralsex? Få vet hur man övertalar en tjej för avsugning, men ännu färre killar kommer ihåg dåliga misstag i processen med kärlek eller förförelse. Faktum är att många män ofta inte är medvetna om hur roliga och konstiga de ser ut när de försöker imitera en film macho. För att inte falla nedåt i smutsen och få vad du vill, kom ihåg de saker som absolut inte kan göras.

1. Lutning till en avsugning utan att gå i duschen

Du kan gå till jobbet hela dagen, svettas, gå på toaletten för ett litet behov och sedan kräva en kyss av din penis? I det här fallet har du huvudproblem. Försök att slicka på toaletten. Känslorna är ungefär desamma, förutom att din “partner” inte kommer att bli nöjd.

2. Försena processen

Du kan ha en rekorduthållighet i sängen, som även de “skalliga från Brazzers” kommer att avundas, men detta ger dig inte rätten att oändligt sträcka kärleksakten. Du ligger bara där och trivs, medan en tjejs nacke, rygg, arm kan värka, hennes kindben kan minskas och alla romantiska stämningar kan försvinna helt. Om du vill ha “lång och tråkig”, köp sedan en onani. Och det är bättre att behaga damen med snabb spänning och avkoppling.

3. Moraliskt våld

Inte alla kvinnor gillar smaken av sperma. Sperma är inte “ambrosia” i sig, och om partnern har en dålig diet och en massa dåliga vanor, blir smaken av sperma äcklig. Om du tvingar din partner att svälja spermier, bli inte förvånad över varför ingen flickvän stannar mer än en gång. Diskutera denna fråga och insistera inte om hennes svar är en kategorisk vägran..

4. Överdrivna krav

Du kan börja fantisera högt att din flickvän sväljer en kuk som en skarvfisk, och hon är generad att till och med bara ta den i handen. Vad händer i det här fallet? Hon tappar förtroendet för sig själv och håller inte med en sådan upplevelse. Lämna dina våta fantasier för dig själv och säg bara att varje handling med munnen, oavsett vad den än är, kommer att ge dig mycket nöje. Och hon är nöjd, och du ljög nästan inte.

5. Fördömd oförskämdhet

Här är det – ett av de viktigaste problemen hos moderna män. De tror att sex borde vara detsamma som i porr och därför börja kopiera skådespelarnas handlingar. Grabbar ungefär i håret, trycker grovt på din penis med munnen och rör dig för fort. Om din följeslagare inte är ett fan av hårt sex, kommer hon troligen att uppskatta dina ansträngningar. Och det är ännu mer troligt att det skickas till helvetet. Så kontrollera dina handlingar och begränsa det inre odjuret.

Det händer ofta att det blir svårt för en man att komma till rätta med avslag. Sedan väljer han en annan taktik: han börjar vara oförskämd, oförskämd och anser att alla omkring sig är förpliktade. Kom ihåg: om du inte vet hur man övertygar en tjej för avsugning betyder det inte att hela kvinnligt kön är skyldig. En vägran är inte en mening, det finns många vackra kvinnor runt som gärna smeker din vän och tar dig till en otrolig orgasm.

Crafty älskare beteende

Det finns många sätt att du gradvis kan få en tjej att knäböja till flugans nivå. Vi kommer dock att titta på de mest grundläggande strategierna som passar män med varierande grad av moral och önskan att ha kul..

Det första sättet är att ta “svagt”. Det låter dumt, men kvinnor är av natur ganska spelande varelser. De kommer aldrig att tillåta någon att sticka sitt ansikte med sin egen inkompetens i en så intim fråga och försöka bevisa det motsatta. Alternativet är relevant om du redan har ett romantiskt förhållande och sex, annars ser det konstigt ut.

Bara av en slump, under ett samtal om ett intimt ämne, säg att du alltid har drömt om att få en orgasm från en avsugning, men ingen av din flickvän har någonsin lyckats föra dig till ett klimax. Försök att göra det så lätt som möjligt, annars blir ditt trick för uppenbart. Med en gynnsam utveckling av händelserna kommer damen verkligen att vilja kontrollera hur skicklig hon är i oralsex. Det kan dock visa sig att hon helt enkelt kommer att ignorera din provokation. Så försök på ett annat sätt.

Strategin är som följer: låtsas vara en utforskare. Låtsas att du verkligen är intresserad av någon statistik, enligt vilken varje tjej har sin egen anledning att ge en avsugning. Och efter det, fråga vad som driver din följeslagare när hon vill ta en medlem i munnen. Allt här är exakt samma som i föregående stycke – allt ska se så naturligt och avslappnat som möjligt, annars kommer din konspiration att avslöjas.

Ett annat sätt att locka en tjej till ett jobb är att vara uppriktig. Ja, det är svårt att tro, men kvinnor blir galna med enkla killar som leker, inte kommer med komplicerade scenarier och förblir ärliga till slutet. Nej, det betyder inte att du behöver fråga, “Ska du suga bort mig?” Välj en mjukare formulering, fokusera inte bara på ditt nöje utan också på henne. Detta kommer att betona din uppmärksamhet och ge damen möjlighet att ge dig ytterligare ett plus..

Det finns ytterligare en metod som kommer att fungera säkert, men den är utformad för killar med små moraliska principer. Ge henne bara en drink. Alkohol är en uccev.com kraftfull katalysator för dolda önskningar, som helt bryter ner alla gränser och barer. Kom bara ihåg – även om hon drack betyder det inte att du behöver bete dig som ett oförskämt djur och kraftigt skjuta din penis i munnen. Försök bara att gradvis förvandla romantiska möten med en flaska vin till något mer intimt, så blir hon inte kränkt av dig..

Djävulen i 10 små saker

Redan närmar sig det omhuldade nöjet förlorar många killar självförtroende och glömmer bort banala saker, vilket resulterar i att oralsexprocessen blir en riktig tortyr för flickan. För att förhindra att detta händer måste du komma ihåg inte bara om dig själv utan också om henne, och oftare inkludera fantasi och diversifiera handlingen så att den inte är tråkig och “självklar”.

1. Gör ljud

Avsugning i fullständig tystnad är mer som att spela in en skräckfilm: tystnad och kvävande ljud. Du kan stöna, stryka på huvudet (dra inte i håret!), Säg hur bra du är eller be att få fart / sakta ner. Försök att komplimangera henne, så ökar hennes iver många gånger..

2. Var omtänksam

För att korrigera en halkad hårsträng, erbjud en kudde så att dina händer och knän inte känns styva, ta en position som är bekvämare för henne – allt detta är handlingar från en sann gentleman som definitivt inte går obemärkt förbi.

3. Förberedelse

För att en tjej själv vill ta en penis i munnen måste hon väckas. Och detta är inte en konventionell ”två kyssar på läpparna, en på nacken”, utan fullvärdiga smekningar. Kyssa henne i de mest erogena zonerna, smeka hennes händer, strök hennes fitta med fingrarna genom hennes trosor. Allt detta kommer att göra det klart för henne att du inte är fixerad att “skjuta henne på kinden” så snart som möjligt, men är redo att ge och ta emot.

4. Ömsesidig orgasm

Ibland kan en tjej vara så blyg för att ge en avsugning att hon är redo att helt överge tanken på ett sådant experiment. Erbjud henne därför ett alternativ – pose “69”. Lös upp i nöjet med de tunga handlingarna på din tunga, hon kommer inte att märka hur hon tar en medlem i munnen och börjar aktivt tacka dig. Naturligtvis är det här alternativet endast lämpligt för de partners som redan har haft cunnilingus-erfarenhet, annars är det osannolikt att detta alternativ fungerar..

5. Lägg till godis

Det bästa svaret på frågan om hur man lockar en tjej till en avsugning är att göra den triviala handlingen till ett spel. Ta med honung, kondenserad mjölk eller flytande sylt, använd vispad grädde eller choklad – allt detta kommer att vara en bra kryddor för din manlighet. Föreslå att hon själv applicerar dessa desserter på huvudet eller fatet och slickar sedan tungan försiktigt. Många kanske gillar sådan utsökt underhållning. Det viktigaste är att i förväg se till att varken du eller hon är allergiska mot något av sötsakerna..

6. Delad dusch

Även en rutin så enkel som att tvätta före sex kan vara ett sätt att få en efterlängtad avsugning. Hur? Det är enkelt: bjud in henne på toaletten med dig. Naken, i ett trångt utrymme, under strömmar med varmt vatten – du kan inte avstå från ömsesidiga smekningar. Be henne skumma din vän och tvätta sedan av skummet och kyssa den “doftande rengöraren”. Det här elementet i spelet kommer säkert att få henne att fantasera..

7. Tid och plats

Glöm inte att lämplig miljö både kan känna intimitet och vice versa. Det finns inget behov av att kräva oralsex “här och nu” från en dam. Se till att hon är så bekväm som möjligt, att hon är i linje med processen och att hon är bekväm i en viss position. Många tjejer gillar inte att knäböja, andra tvärtom tycker inte om att suga medan de ligger. Allt detta måste klargöras i förväg för att inte se hennes missnöjda ansikte..

8. Pausa

Det händer så att från överexcitation kan en man inte avsluta genast, och därför är processen försenad. För att inte plåga din partner är det bättre att pausa, behaga henne med ömsesidig oralsex, beröm för hennes ansträngningar. Detta ger dig möjlighet att ta en paus utan att skada flickan..

9. Spela filmen

Ja, sex börjar ofta med att titta på en TV-show eller film tillsammans. Välj en film som har kryddiga stunder som kan sätta dig och din partner i ett romantiskt humör. Sätt bara inte på porr, det kan få din följeslagare att känna sig obekväm och få henne att tänka att du förväntar dig av hennes enda utbredda ben och en öppen inbjudande mun.

10. Slutna ögon

Ibland kan rollspel hjälpa dig att övervinna förlägenhet. Du kan upprepade gånger se hur hjältar hjältar ögonen på sin själsfrände i filmer eller böcker och börjar “tortera” henne: kyssa i nacken, smeta godis, stryka leksaker eller piska. Du behöver inte gå så långt. Det viktigaste är att beröva dig synen ett tag. Gör det bara så romantiskt som möjligt så att hon inte känner sig som ett jagat offer. Kommentera dina handlingar, lämna henne inte ensam i tystnad. Upprör henne först med diskret klappning, och sedan kan du erbjuda henne din “godis”. Efter en sådan föreställning är det osannolikt att hon vägrar att behaga dig.

Naturligtvis kan du komma med ett dussin fler av dina egna sätt som får din själsfrände att slappna av helt och lita på dig. Försök dock att alltid vägledas av din valda situation och preferenser, för det kommer bara att bero på henne – att vara eller inte skrika. Och om du kan göra allt rätt, kommer frågan om hur du kan övertala en tjej för avsugning aldrig uppstå i ditt huvud igen..

Ingenting är sant Allt är tillåtet

Ett sådant koncept som ett tabu i sängen är bara stereotyper och fördomar hos heliga människor. För vissa är till och med en kyss på kinden på gatan för mycket, medan andra är redo att dela sitt nöje med flera partners samtidigt. Oralsex har länge upphört att vara något “förbjudet” och äckligt. För tillfället finns det ganska professionella lektioner om avsugning och cunnilingus. Om du lär dig att närma dig allt detta som ett naturligt ögonblick i ett förhållande, är det osannolikt att du har problem med att få vad du vill..

Kom ihåg: om du vill ha kul, lär dig att ge det. Dessutom spelar det ingen roll hur. Det viktigaste är att det ska fungera. Om du inte är ett proffs i cunnilingus, lär dig hur du mästare smeker henne med fingrarna, en speciell leksak eller en medlem. När en kvinna ser att det finns en skicklig och osjälvisk kille bredvid henne, är hon redo att bli mindre principiell för honom. Vem som helst kommer att bli glad om hans utvalda alltid ger orgasm och är orolig för någon annans tillfredsställelse.

Glöm inte att du är en man och var därför stark och självsäker. Och ofta ligger denna styrka i förmågan att göra eftergifter. Låt din partner ta tyglarna i egna händer, och även den mest otrevliga tjejen vill förr eller senare få veta hur det är att hålla en upprätt penis i munnen. Otrohet i en sådan situation är olämplig, det förstör bara allt och kommer definitivt att beröva dig det “söta”.

Och det sista – förtvivla inte. Ett vägran betyder inte att du aldrig kommer att känna glädjen till en avsugning från din valda. Det betyder att hon inte är redo än. Ge henne tid, visa tålamod, mildhet och delikatess, och då vill hon verkligen tacka dig på exakt det sätt som du har drömt om så länge.