Det är viktigt att du alltid känner tillfälle att uttrycka frustration eller diskutera vad du tycker är fel. Kom ihåg att det här är inte vad du säger, utan hur du säger det! Se till att du har tillräckligt med tid för att verkligen prata om dina oenigheter..

Om du försöker stoppa din partner på väg till jobbet eller ringa honom under lunchtid, finns det en stor chans att bli missnöjd och okänd på grund av tidsbrist. Om det är viktigt ska du komma överens om en tid då du kan diskutera frågan. Din uppmärksamhet på din www.flashthat.com partners personliga tid ger dig ett förtroende som din partner kommer att visa dig när du diskuterar ett problem..

Uppfinna inget!

Det är omöjligt att veta exakt vad som händer förrän du faktiskt hör det från din partner. Försök inte föreställa dig vad han tänker, bara fråga. Det hjälper dig att rädda dig från problem och undvika stora missuppfattningar som tar tid att spendera prat..

Stör inte det förflutna i riktiga konversationer.

Om du vill ha en lösning på ett problem, låt din partner känna att det kan lösas. När du tar upp det förflutna gör du det klart att oavsett alla förändringar och ansträngningar som har skett, tror du fortfarande att partnern är skyldig. Var finns motiv för förbättring??

Om du har fel om något – be om ursäkt.!

Dra inte ut det eller försök att skylla på någon annan. Om du bröt ett löfte, sa eller gjorde något som du inte skulle vilja erkänna, beror ursäkt eller kompensation bara på dig. Inte bara kommer du att må bättre om din förmåga att vara mer ärlig, men din partner kommer att lära sig att lita på dig genom att känna din känsla av ansvar..

Ta en paus innan det blir tufft.

Om du känner att du börjar bli arg – ta en paus i 15 minuter, ta en promenad, lyssna på musik, gör något runt huset för att skingra din ilska.

Gräla inte framför dina vänner.

Du varnar automatiskt din partner när du börjar ta reda på de största problemen i närvaro av andra människor. Dessutom blir oenighet, i stället för att vara en personlig fråga, allmänheten. Titta på detta från din partners perspektiv. Kan du ha en riktigt ärlig och öppen diskussion om det fanns en hel armé mot dig? Håller med om att du pratar om vad som hände från nyfikna ögon och öron.