Förbryllad av ämnet: “Finns det ett beroende av en man i sängen från hans sätt att köra bil?”. Någon av oss försökte spendera åtminstone några analogier, med början med den mest primitiva: längden på en mans längd är proportionell mot längden på långfingret av samma man och proportionell mot längden du vet vad.

Många flickvänner bekräftade att människans förmåga lätt, modern och avslappnad med förmågan att vara en bra älskare. Inaktiverad, i den meningen att flytta, visade sig vara ganska adekvata partners i sex, medan plastmacho, som jag ville be på ett dansgolv, kunde bara uppfylla en missionärposition, och då inte mer än en minut – ungdomen tog min egen.

Den slutliga åsikten visade sig vara följande: Little-to-Hust-korrekt information om vilken som gjordes av en älskare, och då mannen, vad man ska dölja, kan vi lära oss, bara gå från ett tecken, nämligen – hur han leder hans bil. Stilen att driva den här människan har lite beror på hans erfarenhet, upplev körning och faktiskt bil. Tecken gömmer inte, skicklighet gör inte, du behöver bara sitta bredvid framsätet och titta på.

Rätt förare
Det är som en kvinna som kör, bara en man. Han överensstämmer med alla regler och ser alla tecken. Rider på sovjetiska bilar och, mestadels, i stugan eller hes en fru med barn shopping. Det är logiskt att anta att det i sex är det samrådigt och flitigt, för från barndomen är alla vana att göra det bra.

Osäker
Den här mannen tycker att han är bra gjort. Han vet inte hur man kör, men det erkänner inte. Du kommer att försäkra dig om att bara försöker olika körstilar. Wow stil – på en dag för att krossa två duvor, en ekorre och en bil Toyota Corolla. När han driver dig, är det läskigt, tråkigt, långsamt och mycket ledsen för två duvor, en virvel och en Toyota Corolla-bil. Föreställ dig allt detta extrema i sängen.

Brant
Vanligtvis på en stor jeep. Cresiter, signaler bakifrån på trafikljusets gula ljus, klämmer ut ur remsan och är godkänt för någon annans konto. Ibland visar det sig ur fönstret och hotar en näve. På vägen lever en livstid, med dina start, droppar, fiender och vänner. Så nära hjärtat tar allt som händer att han är uppriktigt ledsen. Också, för att han har släppt sin fermenterade och vuxit på vägen, antar jag att jag inte gick i sängen alls, förutom att nådigt var uppmärksamhetsskyltar.

Sinnessjuk
Schumacher – hans andra efternamn. Bilen brusar och skakar, skakar du på salongen och lite försiktigt. Finns det för många specialeffekter? Riskera inte ditt liv och köra med honom på vägarna, där och utan dig helt onormal. Den känslomässiga åldern av denna varelse passerade knappast över tio år, du är inte längre män, men jag vill sjuksköterska. Om du inte följer honom, kommer han att köpa en motorcykel och försämras äntligen. I sängen, tänker jag bara om sig själv. Eller bara om dig, men det skulle vara bättre att tänka på mig själv.

Spridd
Per år bryter han tre bilar, uppriktigt inte förstår hur det hände. När allt kommer omkring visade han bara hur den här turen hålls, och trädet är redan i stugan. Alla de olyckliga, Koi han hade lycka att åka, har länge varit grå, eftersom vår förare är sällskaplig över åtgärder och alltid ser ut i ögonkontrollens ögon, det spelar ingen roll att samtalaren sitter bakom. Han vet reglerna på vägen, mestadels driver “som alla andra”,. Ett par tre gånger om året, lycka till honom, men vår hjälte är inte ledsen. Det kan antas att han i sängen är bra, eftersom det är uppriktigt att glädja partner.

Bekväm
Det här är vad du kan och mer detaljerat. När du med honom, då glömmer du var du är. I bilen, planet, på yacht, hus på kamagra online soffan. Det finns sådana begåvade män, kör från barndomen. De vet hur man kör en bil med komfort för sig själva och andra. Vistas med honom i bilens stuga, känner en känsla av tacksamhet för förtroendet, fred och flygning.

Om en man är kort, verkar det en svår prognos för hans beteende i sängen. Å andra sidan, tänk varför du behöver en man i sängen alls, som inte ens tjänar till bilen? Hur mycket väntar du tills han tjänar på bilen du?

I allmänhet är fallet, naturligtvis inte i bilen och inte i stil med sin körning. Mannen kanske inte är bilar alls, men samtidigt halva håret och tänderna. Eller tio extra kilo. Hur som helst, du kommer att lyssna på nätter med en moutigation till hans snarkning och lyckligt bränna. Eftersom den bästa mannen i sängen är den du älskar. Inget nyare kommer inte upp.