Villkoren för sömnlöshet är känt, förmodligen alla. "Det är dags att sova", och under lång tid, och sängen verkar vara en tuff, är kudden för mjuk, filten är för varm, och i allmänhet vill jag inte sova perfekt.

I det här fallet förklaras sömnlöshet om det orsakas av några starka erfarenheter som kör sova. Nsley vill redan sova, och av någon anledning fungerar det inte, hur man gör det då?

Det finns traditionella sätt att bekämpa sömnlöshet. Det:

1 – Övning och träning i två eller tre timmar före sömnen och på tom mage och till ett tillstånd när trötthet redan är tydligt.

2 – Bad och lätt middag, bestående av frukter, grönsaker, mejeriprodukter, fisk eller vitt kött. Före sänggåendet, drick te eller kaffe, det är bättre att göra med juice eller mjölk.

3 – En romantisk middag för två och följande intima nöjen bakom honom, inklusive Prelude och beräknat ungefär en och en halv timme och lämnar ytterligare åtta nio timmar för en fullständig sömn efter dem.

4 – Komplett avkoppling av kroppen och själen, genom att lyssna på en trevlig, mjuk musik, gå i naturen, massage, läsa favoritböcker (men inte från datorskärmen och regelbundet papper), spel med barn (tyst) eller djur, och så vidare.

Kombinationen av två eller flera av ovanstående metoder kommer praktiskt taget att hjälpa till att övervinna sömnlöshet. Tja, Asli händer inte, det är inte nödvändigt att förtvivlan, och jag behöver bara glömma. Kan inte sova? Och okej, du kan göra det, och fortfarande förra årets glömda saker att låna, och på dig själv, äntligen kommer tiden att tas bort, och i allmänhet: varför inte gå psicologiainfantilmarbella.com en promenad?

Om kroppen vägrar att sova är det bäst att använda fritiden som har dykt upp. Av någon anledning, efter några timmar, eller på den andra tredjedelen, kommer sömnlösen att försvinna, och jag kommer fortfarande inte ihåg om det under lång tid.