Biologer från University of Western Australia tvivlade fördelarna med traditionellt kön för manlig hälsa. Faktum är att han slappnar av immunitet och undergräver kroppens resurser, säger forskare.

Det är nyfiken att i hans studie studerade biologer insekter – fältkricks. Experter hävdar att biomekanismer hos män och crickets, som de observerade under erfarenheten, är exakt samma. Observation visade att det finns en koppling mellan produktionen av spermier och hälsan hos manliga individer. Det visade sig till exempel att i produktion av högkvalitativt frö lider andra system i kroppen, men immunen blir särskilt sårbar. Människans kropp i det ögonblicket visar sig vara ett mål för bakterieinfektioner, och det mer kön, desto mindre är han kvar för sjukdomsmotståndet.

Enligt experter, först och främst de som har en ganska låg nivå av sexuell post. I händelse av att en man har en tendens till neurotiska reaktioner, kan för aktivt sexuellt liv orsaka utveckling av neuros. Det kan väsentligt öka irritabiliteten, stämningen försämras, mannen blir varmhärdad. Aggression kan också visas.

Om det finns kroniska inflammationer i de inre könsorganen kan konsekvenserna av implicitess också vara mycket ledsen, eftersom de lätt leder till förvärring av sjukdomar.
Läkare är speciell uppmärksamhet åt början av sexlivet. Polen mognad i moderna ungdomar är ganska tidigt, om 12-14 år. Men för att starta ett sexliv i en mycket ung ålder kan vara farligt – de unga människornas kropp upp till 15 år är inte redo för den spänning som upplevs under samlaget. Sexuella samlag kräver stor energiförbrukning. Som ett resultat, regelbunden kontakt med en responsabilidadpsiquiatrica.info partner, som tar kraft i en tonåring, kan det i vissa fall avsevärt sakta ner, både fysisk och mental utveckling.